Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

0 Comments

Puro seçiminiz, yakışınız, dâhilhizmetiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar baştan aşağı size özeldir. Fakat gine bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç sınır var! 1- Puro Seçimi Ben bu makalemda hasetn her saatinde dâhilmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize bakarak, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetleme Ika Defa inşaatı Karayip purolarda dâhilmeden önce nemliliğini kontrolör geçirmek gerekir. Bu Toscanello dâhilin geçerli bileğil. Toscanello severler damak zevklerine bakarak farklı nem oranlarında dâhilmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak azıcık da tecrübe kanatılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken önemli bir nizam var. Puro yalnızca yalnız yalnızca kokusuz coşkunlukle yakılır! Puro her devran evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler gibi belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilgi ve alaka icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde yakın. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken kıvılcım puroya düver değinme etmemelidir. Coşkun maviliği purodan azıcık ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yöreı kırmızıya döndüğünde kızartma hizmetlemini kelleardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 kademe eğimle, aleve tam değinme etmeyecek şekilde tutun. Bu hizmetlemi yaparken tüm ayağın tay yanması gerektiği dâhilin puroyu aynı zamanda manzum bir şekilde 360 kademe döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına doğal alevli çakmalara bakarak azıcık henüz uzakta tutmanızda fayda var. Zira, bu biçim çakmaklar çok canlıdür ve bir küme yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma hizmetlemi doğal alevli çakmaklarla, azıcık devran alabilir. Bu süre size vakit kaybı gibi görüşükebilir yalnız puro götürüm ve say icap. 5- İyi Yandığını Denetleme Ika Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı kontrolör edelim. Puroyu kızartma hizmetleminden sonrasında aksi çevirip çehreünüze azıcık yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya kolayçe muhit üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm bacak kıpkırmızı ise yakma hizmetlemini kellearı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yöreı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki tüm bacak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu uçınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü küçümencik soluk henüz çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış parti da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Belli belirsizçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz dâhilime anık. Pekâlâ evet siz anık mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkuzguni çıkuzguni dâhililmeli. Alacağınız her soluk arasında en azcaından 40 saniye durmak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara gibi dâhilmeye çtuzakışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı dâhilimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da takkadak hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı dâhilmeye devam ederseniz, puro o derece çığlıklaşır ki hiç dâhililemeyecek duruma gelebilir. Bayağı bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Yaman kolayçe ağıza doldurulur ve tat almaçların dumanla uyartılmasına icazet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca ilgi gösterdiğinizin bir hizmetaretidir. Sönen puronun küllerini yakinen temizleyin. Bunun dâhilin kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri yakinen temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonrasında puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim dâhiltiğim Toscanello dâhilin yeni baştan yakma iş oluşum etmez. Fakat sahiplik inşaatı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda kederlilik hissedeceğinizi kesmek isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 sene hatta henüz uzun bir süre bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve banko şpeş olan 2 nizamı medlulız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın vasatın alev ayarıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız vasat sıcaklığının 16 ila 18 kademe arasında başüstüneğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Soy ortamında bu sıcaklığı yakalamanız olabildiğince zordur. Bu yüzden vasat sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzum yoktur. Ancak nasıl eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama vasatını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda tek iş ile içinlaşmazsınız. Muhafaza vasatı sıcaklığında esas iş vasatın soğuk bileğil bir küme sıcak olmasıdır. Çünkü saklama vasatı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile içinlaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise saklama vasatının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer bir küme kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Bittabi nem saklama vasatı sıcaklığına bakarak trampa gösterecektir ve bu yüzden bile saklama vasatı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde nanay ise rastgele bir muhit geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta muhit geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama vasatının muhit geçirmemesi ve buna ilgilı olarak da kutu dâhilindeki nem ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak dâhilin anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı esenlayacak banko muhit geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En eksiksiz humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları banko muhit geçirmedikleri dâhilin öbür rakiplerine koca nüans atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Seo Fiyatları https://zeytinyagi.name.tr/ https://komisyonsuz.name.tr/ https://temizliksirketi.name.tr/ https://rezervasyon.name.tr/ https://garson.name.tr/ Heets Sigara Fiyat
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
takipçi satın al https://seokoloji.gen.tr
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al zonguldak escort elazığ escort kütahya escort osmaniye escort Çanakkale escort
puff bar satın al izmit escort bodrum escort
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
puro satın al sigara satın al betsat casino bahis siteleri onwin bahigo betsat steroid satın al korsan taksi korsan taksi https://www.sohbetci.net.tr/
https://escortnova.com/