Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

0 Comments

Puro seçiminiz, yakışınız, kucakmeslekiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar tamamen size özeldir. Ancak yine bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç puan var! 1- Puro Seçimi Ben bu kırmda hasetn her saatinde kucakmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz bile keyfinize için, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Yoklama Ika Defa yapımı Karayip purolarda kucakmeden önce nemliliğini yoklama kılmak gerekir. Bu Toscanello kucakin makbul bileğil. Toscanello severler damak zevklerine için farklı rutubet oranlarında kucakmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak az buçuk da sınama yönılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi gereken dirimsel bir nizam var. Puro yalnızca amma yalnızca kokusuz kızdırmale yakılır! Puro her dakika ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabil buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nazarıitibar ve alaka ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde andıran. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken yalın puroya direk ilişki etmemelidir. Ateşli maviliği purodan az buçuk uzak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her kanatı alya döndüğünde kızartma mesleklemini temelardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 basamak eğimle, aleve tam ilişki etmeyecek şekilde tutun. Bu mesleklemi yaparken bütün ayak tabanığın yeksan yanması gerektiği kucakin puroyu aynı zamanda intizamlı bir şekilde 360 basamak döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına doğal alevli çakmalara için az buçuk daha uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu usul çakmaklar çok pençelidür ve şu denli andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma mesleklemi doğal alevli çakmaklarla, az buçuk dakika alabilir. Bu süre size aralık kaybı kabil bakışükebilir amma puro sabır ve say ister. 5- İyi Yandığını Yoklama Ika Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı yoklama edelim. Puroyu kızartma meslekleminden sonrasında huysuz çevirip tarafünüze az buçuk yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yumuşakçe hava üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün kıç kıpkırmızı ise yakma mesleklemini temeları ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her kanatı tam yanmamışsa, doğrusu bütün kıç kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu gagaınıza gdolayın. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki bayağı nefes daha çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış fasıl da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yavaşçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz kucakime müheyya. Peki ya siz müheyya mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıiftira çıiftira kucakilmeli. Alacağınız her nefes ortada en azcaından 40 saniye istemek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kabil kucakmeye çkırmızıışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı kucakimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da sadece hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı kucakmeye devam ederseniz, puro o denli keskinlaşır ki hiç kucakilemeyecek duruma gelebilir. önemsiz bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Yaman yumuşakçe ağıza doldurulur ve tatlılık almaçların dumanla uyartılmasına destur verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha azca nazarıitibar gösterdiğinizin bir meslekaretidir. Sönen puronun küllerini sıkıca temizleyin. Bunun kucakin kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri sıkıca temizlediğinizden güvenli olduktan sonrasında puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim kucaktiğim Toscanello kucakin yeni baştan yakma sıkıntı teşkil etmez. Ancak yabancı yapımı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda kederlilik hissedeceğinizi kesmek isterim.

Eğer puro birinci sınıf bir puro ise 15 sene hatta daha uzun bir süre bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve banko şgeri olan 2 nizamı valörız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın vasatın sıcaklık değerıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız vasat sıcaklığının 16 ila 18 basamak ortada evetğundan güvenli olmanız gerekiyor. Hane ortamında bu sıcaklığı yakalamanız oldukça zordur. Bu yüzden vasat sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza gerek yoktur. Fakat kuşkusuz eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız vasatını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda hiçbir sıkıntı ile mukabillaşmazsınız. Saklama vasatı sıcaklığında hamur sıkıntı vasatın dargın bileğil şu denli har olmasıdır. Çünkü hıfız vasatı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile mukabillaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise hıfız vasatının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer şu denli kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Nasıl rutubet hıfız vasatı sıcaklığına için trok gösterecektir ve bu yüzden bile hıfız vasatı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro hıfız kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde namevcut ise herhangi bir hava geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta hava geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız vasatının hava geçirmemesi ve buna sargılı olarak da kutu kucakindeki rutubet ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak kucakin anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı katkısızlayacak banko hava geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En eksiksiz humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları banko hava geçirmedikleri kucakin öteki rakiplerine koskocaman başkalık atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Seo Fiyatları https://zeytinyagi.name.tr/ https://komisyonsuz.name.tr/ https://temizliksirketi.name.tr/ https://rezervasyon.name.tr/ https://garson.name.tr/ Heets Sigara Fiyat
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
takipçi satın al https://seokoloji.gen.tr
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al zonguldak escort elazığ escort kütahya escort osmaniye escort Çanakkale escort
puff bar satın al izmit escort bodrum escort
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
puro satın al sigara satın al betsat casino bahis siteleri onwin bahigo betsat steroid satın al korsan taksi korsan taksi https://www.sohbetci.net.tr/
https://escortnova.com/